Πως μπορώ να κάνω απομακρυσμένη θεραπεία;

Πως λειτουργεί;

Πως μπορώ να κάνω απομακρυσμένη θεραπεία;

Πως λειτουργεί;

Βήμα 1ο: Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή καλώντας μας στο 210 99 66 333 και ενημερώστε μας επιγραμματικά το θέμα που σας απασχολεί.

Βήμα 2ο: Δωρεάν Αξιολόγηση

Η γραμματεία μας θα σας απαντήσει άμεσα, για να δρομολογηθεί ένα σύντομο δωρεάν online ραντεβού διερεύνησης των αναγκών σας.

Το ραντεβού αυτό διαρκεί 15 λεπτά και έχει ως στόχο την προσωπική επικοινωνία των θεραπευτών μας μαζί σας, ώστε να πάρουν ένα σύντομο ιστορικό και να αξιολογήσουν το άτομο που πρόκειται να λάβει την υπηρεσία. Η επικοινωνία αυτή χρησιμεύει επίσης και σαν ένας τρόπος επιβεβαίωσης της δυνατότητας online επικοινωνίας (π.χ. σταθερό internet, λειτουργικά ακουστικά και μικρόφωνα, τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ.)

Βήμα 3ο: Πρόταση θεραπείας

Αποστολή σύντομης αξιολογητικής έκθεσης και πρότασης, από την διεπιστημονική ομάδα, σχετικά με το θεραπευτικό πρόγραμμα που προτείνεται (συχνότητα, διάρκεια, κόστος κλπ), για την επίτευξη των αιτημάτων του ωφελούμενου.

Βήμα 4ο: Συνεδρίες

Εάν ο θεραπευόμενος το αποφασίσει, γίνεται έναρξη των θεραπειών, οι οποίες υλοποιούνται με τη χρήση του υπολογιστή και οποτικοακουστικού εξοπλισμού. Στη πρώτη online συνάντηση, ο θεραπευτής θα καθοδηγήσει τον θεραπευόμενο, σε σχέση με τη δομή της συνεδρίας, τη χρήση συμπληρωματικών προγραμμάτων στον υπολογιστή (π.χ. θεραπευτικών προγραμμάτων ή team viewer αν αυτό κριθεί απαραίτητο) και τη χρήση υλικού (ερωτηματολόγια, σχεδιαγράμματα, ασκήσεις κλπ) που μπορεί να αποσταλεί μέσω e-mail, ανάλογα με τη χρησιμότητα και τις ανάγκες του θεραπευτικού προγράμματος.

Αυτό συμπεριλαμβάνει:

 • τακτικές on line συνδρίες, σε συχνότητα και διάρκεια που έχει συμφωνηθεί
 • αναλυτικό ατομικό πρόγραμμα (στοχοθεσία)
 • δημιουργία θεραπευτικού φακέλλου, για τον οποίο έχει άμεση ενημέρωση τόσο ο ίδιος ο θεραπευόμενος ή οι οικείοι του, όσο και ο θεράποντας ιατρός ( π.χ. όταν το άτομο παρακολουθείται από φυσίατρο, νευρολόγο, ψυχίατρο ή αναπτυξιολόγο) ή το σχολείο του εφόσον μας δοθούν στοιχεία επικοινωνίας και η άδεια να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

 

 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (η κατάθεση μπορεί να αφορά το σύνολο του ποσού για το προτεινόμενο πρόγραμμα ή να γίνει σε δόσεις μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του e-ΕΥΛΟΓΟΝ)
  • Εθνική Τράπεζα
   IBAN:
   GR 5701100890000008944019994
  • Τράπεζα Πειραιώς
   IBAN:
   GR 9101710400006040121638863
  • Τράπεζα Alpha
   IBAN:
   GR 0601401350135002320010683
 2. Με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω e-POS

Βήμα 5ο: Ολοκλήρωση συνεδριών

Oλοκλήρωση των προγραμματισμένων συνεδριών!

Κατόπιν αυτού, θα πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος των υπηρεσιών που σας παρείχαμε, μέσω ενός σύντομου ερωτηματολόγιου για να γινόμαστε καλύτεροι.

r

Δωρεαν Επαναξιολόγηση

…6 μήνες αργότερα,  για να δουμε μαζί την εξέλιξη σας